Brukervilkår

  1. Lånfordeg.no/Lanfordeg.no, drevet av Kunder for deg AS, er en tjeneste på internett der privatpersoner og bedrifter kan fylle ut et skjema for så å bli kontaktet av banker for tilbud om lån eller refinansering. 
  2. Når du fyller ut et skjema på Lånfordeg.no/Lanfordeg.no aksepterer du våre brukervilkår.
  3. Vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tekniske feil på denne nettsiden eller feil i innholdet vi publiserer. Kommer du over noe som kan virke feil kan du gi oss beskjed på epost hei@lanfordeg.no eller telefon 977 08 586.  
  4. Lånfordeg.no/Lanfordeg.no er en ren formidlingstjeneste. Det vil si at vår nettside er ment til å hjelpe deg finne banker i Norge. Vi har ingen ansvar for eventuelle forhold som oppstår mellom deg og en bank/bedrift du kommer i kontakt med via vår tjeneste.
  5. Skjemaet du fyller ut sendes på e-post til banker og bedrifter vi samarbeider med. Vi forbeholder oss retten til å lagre brukerinformasjon og skjemainnhold. Ved at du fyller ut skjemaet samtykker du også til å motta e-poster og nyhetsbrev vi tror du vil få nytte av og som er relevant. Du kan selv enkelt melde deg av nyhetsbrevet.
  6. Lånfordeg.no/Lanfordeg.no har utviklet flere lånekalkulatorer som er gjort tilgjengelig for alle gratis. Disse finnes både på nettside og i app-format. Vi står ikke ansvarlige for ev. feil disse kalkulatorene viser, og husk at det alltid er bankenes tilbud som er gjeldende. Finner du mot formodning noe feil på noen av våre kalkulatorer setter vi stor pris på om du gir beskjed.  

Har du spørsmål vedr. våre brukervilkår eller annet er du velkommen til å kontakte oss. Epost: hei@lanfordeg.no Telefon: 977 08 586.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).