DNB lån

DnB er Norges største bank og har tilstedeværelse stort sett over hele Norge. De tilbyr tjenester både til privatpersoner og bedrifter knyttet til lån, sparing, forsikring med mer.

DNB Lån

Refinansiering hos DNB

DnB, som de fleste andre banker, tilbyr refinansiering av lån. Refinansiering av lån betyr kort fortalt å endre på lån du allerede har.

Boliglån hos DNB

Som de fleste andre banker, kan du søke om boliglån her. Det finnes flere forskjellige type boliglån hos DnB.

Billån hos DNB

DnB tilbyr også billån. Som med boliglån finnes det også ulike type billån du kan søke om. Pris på lån vil variere av forskjellige faktorer, som om bilen det gjelder er en elbil eller ikke.

Forbrukslån hos DNB

DnB tilbyr forbrukslån fra 10.000 til 250.000 kroner. Dette vil si lån uten sikkerhet.

Kredittkort hos DNB

DnB har en rekke ulike kredittkort å velge mellom.

Vil du ha tilbud på noe av ovenfor? La bankene konkurrere om deg!

Det finnes godt over 100 banker i Norge – landsdekkende, regionale og lokale. Tjenesten vår hjelper deg å orientere deg slik at du finner det beste tilbudet og den beste banken. Svar på noen kjappe spørsmål om hva du ønsker via skjemaet vårt (tar 1-2 minutter), så settes du i kontakt med opptil 3 banker og mottar uforpliktende tilbud på det du ønsker.

Det koster deg ingenting å bruke tjenesten, og den videre kontakten med bankene er helt uforpliktende.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).