Vi sender kunder til deres bank

Vi ønsker gjensidig og langsiktige samarbeid med banker i Norge

Oppsummert

Vi sender deres bank kunder

Steg 1

Personer som ønsker å ta opp ulike lån tar kontakt med oss for å enklere finne den banken og det lånet som best dekker deres behov. 

Steg 2

Vi videreformidler umiddelbart denne henvendelsen til deres bank på den måten dere ønsker (e-post, crm system, e.l.).

Steg 3

Dere håndterer videre dialog med vedkommende som normalt.

Hva koster det?

Vi tar kun betalt pr. person (lead) vi faktisk sender til deres bank. Ingen oppstartsgebyrer, ingen bindingstid, ingen faste månedsgebyrer eller lignende. Får dere ingen personer sendt til studioet deres fra oss, betaler dere heller ingenting.

Etter en måned er ferdig sender vi dere en rapport som viser alle personene vi har sendt dere den måneden. Etter dere bekrefter at denne stemmer, sender vi faktura basert på dette.

Hva er prisen pr. henvendelse?

Ta kontakt så tar vi en gjennomgang av prislisten. Vi er opptatt av at det skal være lønnsomt for dere å få kunder fra oss. 

Hvem er dere?

Selskapet bak Lånfordeg.no heter Kunder for deg AS. Vi har siden 2015 generert over 250 000 kunder til bedrifter i Norge ved hjelp av digital markedsføring. Vi har kontorer på Hadeland (i aluglass-bygget om du er lokalkjent..), og er i dag 5 ansatte.

Kontaktinfo

Bruk skjemaet nedenfor for å komme i kontakt med oss, eller ta kontakt med bedriftsansvarlig André Mikalsen på andre@lanfordeg.no eller mobil 917 63 602 – så tar vi en helt uforpliktende prat og blir litt bedre kjent.

André Mikalsen, bedriftsansvarlig