Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre:
Komplett økonomioversikt for studenter.

Undersøkelse: Nesten 1 av 4 unge vet ikke forskjellen på nominell og effektiv rente.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Kredittlån

Kredittlån

Et kredittlån gir deg fleksibilitet og større økonomisk frihet, siden du kan bruke av lånet når behovet melder seg. Her finner du alt du trenger å vite om kredittlån, og mulighet for å søke hos flere banker samtidig.

Les Mer »
billigste billån

Billigste billån

Dersom du har behov for å finansiere en ny bil, er du kanskje på jakt etter markedets billigste billån. Vi viser deg hvordan du går frem, og lar deg søke om billån hos flere forskjellige aktører.

Les Mer »
Lån til fritidsbolig

Lån til fritidsbolig

Med et lån til fritidsbolig kan du realisere drømmen om en hytte – enten det er ved sjøen eller på fjellet. Vi gir deg oversikten du trenger for å kunne ta opp et gunstig fritidsbolig lån, og lar deg søke hos flere banker på en gang.

Les Mer »
Hyttelån

Hyttelån

Dersom du ønsker å kjøpe drømmehytta har du kanskje behov for et hyttelån. Vi forklarer deg alt du trenger å vite om lån med sikkerhet i hytte, og lar deg søke om hyttelån hos flere banker samtidig for å sikre det beste lånet.

Les Mer »
Lite lån på dagen

Lite lån på dagen

Har du behov for å låne et mindre beløp, kan et lite lån på dagen være til stor hjelp. Vi gir deg oversikten over alt du trenger å vite om lite eller små lån på dagen, og lar deg søke hos flere banker av gangen.

Les Mer »
Lån med sikkerhet i bil

Lån med sikkerhet i bil

Når man tar opp et billån kan man i mange tilfeller velge å ta opp lån med sikkerhet i bil, men det finnes også andre muligheter. Vi gir deg oversikten du trenger, og lar deg sende inn lånesøknad til flere aktuelle banker samtidig for å finne det billigste lånet.

Les Mer »
Lån med sikkerhet i bolig

Lån med sikkerhet i bolig

Dersom du eier din egen bolig, kan du potensielt ta opp lån med sikkerhet i bolig for å sikre en best mulig rente. Vi viser deg hvilke muligheter som finnes, og lar deg søke om lån med sikkerhet hos flere långivere samtidig.

Les Mer »
Næringslån

Næringslån

Driver du et selskap og har behov for ekstra finansielle midler gjennom et næringslån? Vi forklarer deg alt du trenger å vite om næringslån, og lar deg søke om næringslån hos flere banker samtidig gjennom tjenesten vår.

Les Mer »
Bedriftslån uten sikkerhet

Bedriftslån uten sikkerhet

Dersom bedriften din har behov for et lån og ikke kan stille med sikkerhet i eiendom eller lignende, er et bedriftslån uten sikkerhet et godt alternativ. Her får du oversikten du trenger, og kan søke om lån til bedrift uten sikkerhet hos flere banker.

Les Mer »
Bedriftslån

Bedriftslån

Mange bedrifter har før eller siden behov for økonomisk hjelp til å finansiere utstyr, satsinger eller nye næringslokaler. Vi forklarer deg hvilke muligheter som finnes med tanke på bedriftslån, og lar deg søke hos flere aktører samtidig.

Les Mer »

Få hjelp av en personlig kundeveileder

Kommersielt samarbeid med Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).