Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre:
Komplett økonomioversikt for studenter.

Undersøkelse: Nesten 1 av 4 unge vet ikke forskjellen på nominell og effektiv rente.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Mikrolån med betalingsanmerkning

Mikrolån med betalingsanmerkning

Har du behov for et mikrolån, men sliter med en betalingsanmerkning? Vi viser deg hvilke muligheter du har for mikrolån med betalingsanmerkning, og hvordan du går frem for å søke hos flere banker for å finne det beste tilbudet.

Les Mer »
Minilån

Minilån

Hvis du har behov for et lite lån, kan et minilån være en aktuell løsning. Vi gir deg oversikt over hva minilån er og hva som skal til for å få det, samtidig som du får mulighet til å søke om minilån hos flere banker automatisk.

Les Mer »
Lån 5000

Lån 5000

Dersom du har behov for et lite lån på 5000 kroner, finnes det mange banker som kan hjelpe deg. Lån 5000 kroner ved å søke hos flere banker gjennom oss, og finn det billigste lånet.

Les Mer »
Mikrolån uten kredittsjekk

Mikrolån uten kredittsjekk

Finn ut hvilke muligheter du har for et mikrolån uten kredittsjekk, og søk om lån hos flere banker samtidig for å finne det beste tilbudet gjennom tjenesten vår.

Les Mer »
Mikrolån på dagen

Mikrolån på dagen

Dersom det plutselig skulle dukke opp små, uforutsette utgifter, kan et mikrolån på dagen være ønskelig. Vi gir deg full oversikt over hva slags muligheter du har, og hjelper deg med å søke om mikrolån på dagen hos flere banker samtidig.

Les Mer »
Mikrolån på minuttet

Mikrolån på minuttet

Hvis du har behov for et lån til å dekke små kostnader raskest mulig, ønsker du kanskje et mikrolån på minuttet. Vi viser deg hvordan du kan få mikrolån raskest mulig, og lar deg søke hos en rekke långivere samtidig.

Les Mer »
Mikrolån

Mikrolån

Mikrolån kan være et godt alternativ om du trenger et lite lån. Vi gir deg oversikten du trenger, samt muligheten til å søke om mikrolån hos flere långivere på en gang.

Les Mer »
Smålån med betalingsanmerkning

Smålån med betalingsanmerkning

Ønsker du å søke om smålån med betalingsanmerkning, gjelder det å orientere seg om hvilke muligheter som finnes. Vi gir deg oversikten, og lar deg dessuten søke om lån hos mange banker på en gang.

Les Mer »
Smålån uten kredittsjekk

Smålån uten kredittsjekk

Dersom du har lav kredittscore grunnet betalingsanmerkninger eller andre faktorer, ønsker du kanskje å søke om smålån uten kredittsjekk. Vi forklarer deg hvilke muligheter som finnes, og lar deg søke om lån hos flere tilbydere samtidig.

Les Mer »
Smålån på minuttet

Smålån på minuttet

Har du utgifter som haster å betale er det forståelig at du ønsker smålån på minuttet. Vi viser deg hva slags muligheter som finnes, og lar deg effektivt søke om smålån på minuttet hos mange banker samtidig.

Les Mer »

Få hjelp av en personlig kundeveileder

Kommersielt samarbeid med Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).