Jobb hos oss

lånfordeg.no har ambisøse mål om å tilby Norges beste og mest oppdaterte oversikt over alt som har med lån å gjøre, og vi skal gjøre det enkelt for nordmenn å sammenligne og finne det beste lånetilbudet. For å nå disse målene er vi helt avhengige av å ha flinke folk på laget.

Vi tilbyr en dynamisk og fleksibel arbeidshverdag, konkurransedyktig lønn, gode pensjonsvilkår og fleksible arbeidsordninger. Du vil jobbe tett med engasjerte og faglig dyktige kollegaer, og arbeidet vil innebære spennende eksterne samarbeid med både finanseksperter og banker. Ikke minst får du mulighet til å skape noe som hjelper tusenvis av nordmenn hvert år.

Ledige stillinger:
Vi har ingen ledige stillinger akkurat nå, men vi er alltid interessert i å komme i kontakt med dyktige mennesker som brenner for å hjelpe nordmenn finne det beste lånet for sin situasjon. 

Stiller du med kompetanse innen finans, digital markedsføring, IT eller innholdsproduksjon? Kanskje er du en kløpper på å yte god kundeservice? Send i så fall en CV og åpen søknad til karriere@lanfordeg.no, så hører du fra oss.

Har du spørsmål, kan du kontakte daglig leder Kjell Amund Bergheim på kab@lanfordeg.no.