Mikrolån på minuttet

Mikrolån på minuttet

Hvis du har behov for et lån til å dekke små kostnader raskest mulig, ønsker du kanskje et mikrolån på minuttet. Vi viser deg hvordan du kan få mikrolån raskest mulig, og lar deg søke hos en rekke långivere samtidig.

Innhold

Hva kjennetegner mikrolån på minuttet?

Dersom du søker om et mikrolån og får søknaden innvilget umiddelbart, kalles gjerne dette for et mikrolån på minuttet. Dette er i utgangspunktet det samme som et lite forbrukslån, altså et lån uten sikkerhet.

Det som skiller mikrolån fra de fleste tradisjonelle forbrukslån, er at lånet er lite – vanligvis på mellom 5 000 og 20 000 kroner – og med kort nedbetalingstid.

Er det realistisk å få mikrolån på minuttet?

Nei, det er ikke vanlig at man får innvilget et mikrolån på minuttet. I de aller fleste tilfeller vil prosessen ta lengre tid enn dette. Det er likevel ikke så uvanlig med relativt rask behandling av søknaden, siden mange banker har automatisk behandling av lånesøknader.

Det er rimelig å forvente at man får et mikrolån samme dag, eller i det minste innen et par dager. Husk at et mikrolån på minuttet knapt er mulig å få, siden banken skal rekke å kredittsjekke søkeren, lage et lånetilbud og betale ut lånet.

Hvordan få innvilget mikrolån på minuttet?

Det er ikke noe du selv kan gjøre for å sikre deg et mikrolån på minuttet. Det du imidlertid kan gjøre, er å øke sannsynligheten for at du får mikrolån raskest mulig. Her er noen av våre beste tips i den forbindelse:

 • Søk om mikrolån om morgenen
 • Søk i hverdagene fremfor i helgene
 • Ha all tilleggsdokumentasjon klar i tilfelle dette skulle være nødvendig
 • Søk hos flere banker gjennom vår tjeneste – da får du raskt oversikt over lånetilbud
 • Pass på at skjemaet fylles ut med riktig informasjon


Husk også at bankenes siste transaksjon for dagen vanligvis finner sted i 16:00-tiden på ettermiddagen. Søker du på ettermiddagen, er derfor sjansen lavere for at du får mikrolån samme dag enn dersom du søker tidlig på dagen.

Hvordan søke om mikrolån raskest mulig?

Dersom du ønsker å søke om mikrolån på minuttet – eller i det minste samme dag – kan det være nyttig å ta i bruk vår tjeneste. Du kan da fylle ut ett eneste skjema, og samtidig søke om lån hos flere banker. Dette sparer du mye tid på. Slik er prosessen:

 1. Fyll ut søknadsskjemaet 
 2. Skjemaet sendes til en rekke banker
 3. Du mottar ev. lånetilbud fra bankene
 4. Velg lån


Før du bestemmer deg for lån, er det naturligvis viktig å sammenligne tilbudene du mottar. Vi gjør det enkelt for deg å velge markedets beste mikrolån. Tjenesten vår er for øvrig gratis og uten forpliktelser.

Hvem kan søke om mikrolån på minuttet?

Det å få innvilget mikrolån på minuttet – eller raskest mulig – krever at du oppfyller visse kriterier banken stiller. Selv om du søker tidsnok på dagen og tar alle forhåndsregler, er det ikke gitt at du kan få mikrolån. Banken krever også at du bl.a. er gammel nok, ikke har anmerkninger og bor i Norge.

Hvordan velge riktig mikrolån på minuttet?

Når du mottar tilbud om mikrolån på minuttet, er det lurt å sammenligne de forskjellige tilbudene med tanke på renter, termingebyrer og etableringskostnader. Søker du om mikrolån på minuttet haster det kanskje med penger, men ta deg likevel tid til å se på følgende:

 • Effektiv rente: Velg lån med lavest mulig effektiv rente
 • Signeringsmetode: Dersom du ønsker mikrolån på minuttet (eller raskest mulig), er det lurt å velge en bank som tilbyr elektronisk BankID-signering.
 • Nedbetalingsplan: Velg et lånetilbud som gir deg en gunstig nedbetalingsplan. Hvor fort greier du å betale tilbake pengene?


Av de overnevnte faktorene er det spesielt lurt å se på effektiv rente. Denne renten vil nemlig gi deg full oversikt over kostnadene for lånet – gebyrer inkludert.

Alternativer til mikrolån på minuttet

Selv om mikrolån på minuttet er vanskelig å oppdrive, er det ikke umulig å sikre seg et lån innen kort tid. Har du for eksempel et kredittkort med tilgjengelig kreditt på, kan du låne penger på få minutter.

Et annet alternativ til mikrolån på minuttet, er å låne penger privat. Da kan du potensielt få pengene innen få minutter. I dag kan man blant annet bruke Vipps for rask overføring av penger mellom privatpersoner.

Søk om mikrolån gjennom vår tjeneste

Hos oss kan du søke om mikrolån på minuttet (eller raskest mulig) gjennom en smart og brukervennlig tjeneste. Denne lar deg søke lån hos flere aktører samtidig, slik at du får oversikten du trenger innen kort tid.

Et mikrolån på minuttet er kanskje ikke særlig realistisk, men du kan – om du oppfyller alle kriterier – forvente å få mikrolån innen en dag eller to.

Søk om mikrolån her.

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Søk mikrolån med svar innen kort tid (forbrukslån)

Søknaden behandles av opptil 20+ banker slik at du får det beste lånet

Når du trykker på knappen blir du sendt til søknadsskjemaet hos vår samarbeidspartner Axo Finans for å få tilbud fra flere banker.

Annonselenke.

Renteeksempel: Eff. rente 13,7%, 100.000 o/ 5 år, kostnad 35.858, totalt 135.858.