Refinansiering av smålån

Refinansiering av smålån

Refinansiering av smålån er en enkel og smart måte å spare penger og få bedre økonomisk kontroll. Sikre deg beste refinansiering av smålån ved bruk av tjenesten vår.

Få hjelp til refinansiering av smålån

En tjeneste fra Zen Finans
  • Med et stort nettverk av banker i Norge, finner vår samarbeidspartner Zen Finans den beste løsningen for deg
  • Send inn skjemaet nedenfor, og du blir kontaktet innen kort tid (normalt innen 5-10 minutter i hverdager)
[MIGRATION] Skjema 1
Velg lånetype

Samle gjeld i boliglånet, bli kvitt betalingsanmerkninger/inkasso eller stoppe tvangssalg/lønnstrekk? Velg omstartslån. 

Jeg ønsker

(du spesifiserer nøyaktig lånebeløp på neste steg). 

Jeg ønsker heller å fylle ut en lånesøknad med en gang.

Innhold

Refinansiering smålån - dette er mulighetene dine

Refinansiering av smålån handler om å erstatte flere dyre smålån med et annet lån med bedre betingelser. Du kan refinansiere smålån på to måter: ved å erstatte smålånene med et nytt forbrukslån eller ved å øke boliglånet.

1. Erstatte smålån med nytt forbrukslån

Refinansiering av smålån kan bety å erstatte flere smålån med ett felles forbrukslån. Du kan forvente lavere rente ved å samle flere lån til ett, og i tillegg vil du betale færre gebyrer. Det vil også bli enklere å håndtere økonomien med én faktura og én bank å forholde seg til.

2. Refinansiering av smålån ved å øke boliglånet

Har du bolig og ønsker å refinansiere smålån, bør du sjekke muligheten for å bake smålånene inn i boliglånet. Forutsetningen er at du har lånt opp mindre enn 85% av boligens verdi fra før. Den største fordelen med denne typen refinansiering er at den lave boliglånsrenten vil gjelde for hele lånebeløpet.

Når er det lurt å refinansiere smålån?

Dersom du har flere smålån, vil det nært sagt alltid lønne seg å refinansiere disse. Grunnen er at smålån er kjent som relativt dyre lån. Jo mindre et lån er, desto høyere settes nemlig vanligvis rentene. For hvert smålån du har må du også som regel betale et månedlig gebyr.

Med flere smålån kan i tillegg økonomien oppleves uoversiktlig. Hver måned må du håndtere flere betalingsfrister, og du har også mange banker å forholde deg til.

Det er altså flere gode grunner til å refinansiere dyre smålån ved å erstatte smålånene med et annet lån.

Søk om beste refinansiering av smålån

For å finne beste refinansiering av smålån er det viktig å sammenligne tilpassede tilbud fra flere banker. Det kan være tidkrevende å innhente tilbud på egenhånd, og derfor har vi gjort prosessen enkel for deg. I stedet for å fylle ut mange søknader, fyller du ut én søknad hos oss, som deretter deles med flere aktuelle banker.

Fremgangsmåten for å søke refinansiering av smålån hos oss, uavhengig av om du ønsker å erstatte smålån med et nytt forbrukslån eller å øke boliglånet:

  • Fyll ut vår søknad om refinansiering
  • Motta tilpassede tilbud fra flere banker
  • Sammenlign tilbudene for å finne beste refinansiering av smålån
  • Inngå en avtale med banken som tilbyr beste refinansiering av smålån


Husk:
Tjenesten vår er 100% uforpliktende og gratis. Du vil aldri betale noe ekstra, verken til oss eller til bankene. Du er heller ikke forpliktet til å takke ja noen av tilbudene om refinansiering av smålån dersom ingen av tilbudene frister.

Renteeksempel 

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).