SMS lån på minuttet

SMS lån på minuttet

Hvis du har et plutselig behov for penger, kan det hende at du leter etter et SMS lån på minuttet. Vi forklarer deg hva dette konseptet går ut på, hvorvidt SMS lån på minuttet tilbys i Norge og hvordan du kan søke om lån hos flere banker.

Søk SMS lån med raskt svar (forbrukslån)

En tjeneste fra Zen Finans
  • Gå til søknaden hos Zen Finans for å søke om SMS lån (forbrukslån) i dag
  • Søknaden behandles av flere banker slik at du får det beste lånet

Om du heller ønsker gratis rådgivning eller hjelp med søknaden fra en personlig kundeveileder trykk her.

Innhold

Hva er et SMS lån på minuttet?

Et SMS lån på minuttet innebærer at man søker om et lån uten sikkerhet via SMS, og får søknaden innvilget nesten umiddelbart. Det er som regel snakk om mindre lånebeløp på opptil 50 000 kroner, og lånet kan ha nokså høy rente. 

SMS lån på minuttet retter seg først og fremst mot personer som har behov for å låne penger raskt. 

  • Lån uten sikkerhet via SMS
  • Små lånebeløp
  • Ofte høy rente

Er det mulig å få SMS lån på minuttet i Norge?

Nei, SMS lån på minuttet tilbys ikke i Norge. Det stilles krav til at banker utfører en kredittsjekk av potensielle låntakere. Dette gjør at søknadsprosessen tar lengre tid, men lån på dagen er imidlertid ikke uvanlig.

Kredittsjekker blir utført for at banken skal være sikker på at du kan klare å betjene lånet. Uten kredittsjekk øker sjansen for mislighold av lånet.

Det tilbys faktisk ikke SMS lån i det hele tatt i Norge. Myndighetene har nokså strenge regler når det kommer til markedsføring av og innvilgning av lån. Et SMS lån på minuttet er en veldig enkel og rask måte å søke om lån på, noe som gjør sårbare låntakere veldig utsatt.

Går det an å få SMS lån på minuttet uten kredittsjekk?

SMS lån på minuttet er ikke noe som tilbys i Norge, og selv om det hadde vært mulig, ville det trolig ikke vært mulig med SMS lån på minuttet uten kredittsjekk.

Finnes det gode alternativer til SMS lån på minuttet?

SMS lån på minuttet er ikke noe som tilbys av norske banker, men det finnes gode alternativer. Et smålån – altså et forbrukslån av liten størrelse – kan gjøre samme nytten som et SMS lån. Med smålån kan du låne en liten pengesum uten sikkerhet.

Den største forskjellen mellom et SMS lån på minuttet og et smålån, er at søknadsprosessen ikke skjer over SMS. Du kan dog både søke og signere smålån via nettleseren på telefonen din. Behandlingstiden er noe lengre, men til gjengjeld kan du se frem til lavere renter enn for SMS lån på minuttet. Sjansen for å ta opp et forhastet lån reduseres også.

Kredittlån er også et alternativ. Fordelen ved å bruke kredittkort med allerede innvilget kreditt, er at du får tilgang på pengene med en gang. Dette er altså et godt alternativ til SMS lån på minuttet. Betales pengene tilbake fort, kan du dessuten slippe renter i mange tilfeller.

Søk om lån via tjenesten vår

Hvis du leter etter et godt alternativ til SMS lån på minuttet, anbefaler vi å søke om et smålån (forbrukslån) hos flere banker. Dette kan du gjøre gjennom tjenesten vår, som enkelt lar deg sammenligne smålån fra flere aktører. Slik går du frem:

  1. Legg inn grunnleggende opplysninger i skjemaet
  2. Skjemaet sendes til aktuelle banker
  3. Du mottar ev. uforpliktende lånetilbud
  4. Sammenlign og velg lån


Det er gratis å bruke tjenesten, og du trenger ikke å benytte deg av tilbudene du mottar. Det er altså helt uforpliktende å sjekke mulighetene sine.

Finn alternativer til SMS lån på minuttet i dag

Hos oss er det mulig å søke om alternativer til SMS lån på minuttet, som for eksempel smålån. Det kan lønne seg å søke hos flere banker, slik at du finner det beste tilbudet.

SMS lån på minuttet er ikke noe du vil finne hos norske banker. Dette skyldes blant annet at bankene er nødt til å gjøre en kredittsjekk, og at reglene rundt markedsføring av lån er strenge.

Søknadsprosessen tar kanskje litt lengre tid, men til gjengjeld vil dette komme både deg som forbruker og bankene til gode. Kredittsjekk er nødvendig og viktig, siden det kan forhindre at du tar opp lån du ikke greier å betjene.

Renteeksempel 

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).