SMS lån uten kredittsjekk

SMS lån uten kredittsjekk

Et SMS lån uten kredittsjekk er gjerne ønskelig blant personer som sliter med betalingsproblemer eller inkassosaker. Vi viser deg hvilke muligheter som finnes, og hvordan du eventuelt finner det beste tilbudet.

Sjekk dine lånemuligheter

En tjeneste fra Zen Finans
  • Med et stort nettverk av banker i Norge, finner vår samarbeidspartner Zen Finans ut hvilke lånemuligheter du har
  • Send inn skjemaet nedenfor, og du blir kontaktet innen kort tid (normalt innen 5-10 minutter i hverdager)
[MIGRATION] Skjema 1
Velg lånetype

Samle gjeld i boliglånet, bli kvitt betalingsanmerkninger/inkasso eller stoppe tvangssalg/lønnstrekk? Velg omstartslån. 

Jeg ønsker

(du spesifiserer nøyaktig lånebeløp på neste steg). 

Jeg ønsker heller å fylle ut en lånesøknad med en gang.

Innhold

Hva er SMS lån uten kredittsjekk?

SMS lån uten kredittsjekk er et lån uten sikkerhet som blir søkt om (og eventuelt innvilget) gjennom SMS, uten at banken kredittsjekker søkeren. På den måten blir lånet gjerne innvilget raskere enn tradisjonelle lån.

Lån som dette kan være risikable å ta opp, siden det ikke er sikkert at søkeren vil greie å betjene lånet. Banken vil i mange tilfeller også sette en skyhøy rente på lånet, siden de tar stor risiko.

Kan man få SMS lån uten kredittsjekk?

Nei, SMS lån uten kredittsjekk tilbys ikke – i hvert fall ikke i Norge. Her til lands vil bankene alltid utføre en kredittsjekk før de eventuelt innvilger et lån.

Kravet til kredittsjekk kan medføre at personer med lav kredittscore ikke får innvilget lån, siden banken ikke anser dem som betalingsdyktige.

Merk deg at SMS lån i det hele tatt er noe som ikke tilbys i Norge. Det er ikke mulig å søke om lån på SMS, og banken kan heller ikke markedsføre lån som dette.

Finnes det alternativer til SMS lån uten kredittsjekk?

Siden det ikke tilbys SMS lån uten kredittsjekk, gjelder det å finne et alternativ – som forbrukslån eller lån via kredittkort.

Både kredittlån og forbrukslån er lån som gis uten sikkerhet, i likhet med SMS lån uten kredittsjekk. Forskjellen er at det blir utført en kredittsjekk, og at søknadsprosessen ikke skjer via SMS (men kan fortsatt enkelt gjøres via mobilen).

Kartlegg mulighetene dine for lån

Gjennom vår tjeneste kan du enkelt kartlegge hvilke muligheter for lån som finnes hos ulike banker. Du trenger bare å fylle ut ett skjema, og etter kort tid vil du motta eventuelle lånetilbud fra flere banker.

  1. Fyll ut søknadsskjemaet for lån
  2. Vent mens bankene behandler søknaden 
  3. Motta ev. lånetilbud
  4. Takk ja til lån om ønskelig


Du kan sammenligne de ulike lånetilbudene du mottar. Velg deretter det lånet som passer deg og din økonomi best. Tjenesten vår koster ingenting, og er i tillegg helt uforpliktende.

Sliter du med å få lån på grunn av kredittsjekk?

Mange sliter med å få lån i banken på grunn av en betalingsanmerkning eller andre faktorer som gir lav kredittscore. Da kan det føles frustrerende å ikke kunne få et SMS lån uten kredittsjekk. 

Det du imidlertid kan gjøre, er å forbedre din egen kredittscore. Da kan du søke om lån hos norske banker og øke sjansen for at lånet innvilges.

En kredittsjekk innebærer at du får en score basert på blant annet inntekt, gjeldsgrad, alder og eventuelle betalingsanmerkninger. Her er noen av tiltakene du kan gjøre for å bedre din egen kredittscore:

  • Bli kvitt betalingsanmerkninger ved å betale utestående krav
  • Øke inntekten
  • Betale ned gammel gjeld
  • Ta tiden til hjelp – lav alder kan gi lav kredittscore

Søk om lån hos flere banker

Selv om det må utføres en kredittsjekk for å få lån, kan du gjennom vår tjeneste be om uforpliktende lånetilbud fra flere banker slik at du kan få oversikt over de beste alternativene.

SMS lån uten kredittsjekk er ikke noe som tilbys i Norge. Alle norske banker er forpliktet til å kredittsjekke de som søker om lån. Samtidig er ikke SMS-lån noe som finnes her til lands. Heldigvis finnes det gode alternativer, noe som blant annet inkluderer små forbrukslån.

Renteeksempel 

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).