Billånskalkulator

Google anmeldelser
4.8

Se hva billånet vil koste:

  • Hidden
  • kr
  • kr
  • kr
  • kr
  • %
  • %
  • Hidden
   Dette er ca. gjennomsnittsrente på et billån med denne lånesummen og nedbetalingstiden. Renten på hvert billån blir imidlertid beregnet individuelt og kan være både lavere eller høyere enn dette. Derfor bør du be om tilbud fra flere banker for å sikre at du får den laveste renten.

Billånskalkulatoren gir en god indikasjon på hvor mye lånet vil koste deg. Tallene kan likevel avvike noe, ettersom banker opererer med ulike gebyrer og kan gjøre individuelle justeringer etter betalingsevne m.m. Det er bankenes endelige tilbud som vil være gjeldende.

Kalkulatoren er utviklet i tråd med Lovdatas Forskrift om kredittavtaler mv.

Billån: kort fortalt

Billån er en egen form for lån for deg som trenger finansiering til bil. Med billånskalkulatoren kan du plotte inn verdiene og få et estimat på hva det vil koste deg i måneden med et billån.

I billånskalkulatoren kan du stille på følgende:

Pris på bilen:
Dette er prisen du forventer å måtte ut med for bilen du skal kjøpe (fra 5 000 – 3 000 000).

Ønsket lånebeløp:
Dette er andelen av bilens pris du ønsker å låne av banken.

Nedbetalingstid:
Dette er tiden du ønsker å betale ned lånet på. For billån er det vanlig med en nedbetalingstid på 1-10 år.

Nominell rente:
Dette er kun selve renten på lånet, uten ekstra gebyrer og kostnader.

Effektiv rente:
Dette er den totale summen du betaler for lånet. Altså, nominell rente pluss eventuelle øvrige kostnader (som gebyrer) knyttet til lånet.

Nedbetalingsplan:
Trykk “Se nedbetalingsplan” for en full detaljoversikt over forfallsdato, totalbeløp pr. måned, renter og gebyrer, avdrag og restgjeld.

Annen nyttig info

Renten på hvert billån blir beregnet individuelt, så det er lurt å be om tilbud fra flere banker for å sikre at du får den laveste renten.

Bruk vår billån kalkulator for å se hva et billån vil koste. Når du er klar, søk billån hos flere banker samtidig og finn det beste tilbudet for deg ved hjelp av vår tjeneste. Søk én gang og få flere tilbud, helt gratis og uforpliktende.

Se flere lånekalkulatorer.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).