Om oss

Vi gjør det enkelt for deg å få gratis og uforpliktende tilbud om lån fra flere banker

Finn det rette lånet

Det finnes godt over 100 banker i Norge – landsdekkende, regionale og lokale. Tjenesten vår hjelper deg å orientere deg slik at du finner det beste tilbudet og den beste banken.

Basert på informasjonen vi får fra deg via skjemaet vårt setter vi deg i kontakt med aktuelle banker. Disse vil gi deg uforpliktende tilbud på lån eller refinansiering, alt etter ditt behov. Dette gjør det enkelt for deg å sammenligne bankene og betingelsene de tilbyr for å velge det beste alternativet. Det er raskt og enkelt, og den videre kontakten med bankene er helt uforpliktende.

Om lånfordeg.no

Om lånfordeg.no

Lånfordeg.no drives av Kunder for deg AS, som er en låneagent. 

Vi holder til i det som er kjent som det gamle aluglass-bygget sentralt på Hadeland. Vårt mål med tjenesten er å gjøre det enklere for deg som forbruker å finne det rette lånet – tilpasset dine behov. Enkelt og greit! 

Kontaktinformasjon

Adresse:
Mohagalia 1, 2770 Jaren

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av spørsmålene vi oftest får. Har du ytterligere spørsmål, kan du sende oss en e-post på hei@lanfordeg.no

Basert på informasjonen fra skjemaet setter vi deg i kontakt med aktuelle banker. Disse vil gi deg uforpliktende tilbud på lån eller refinansiering, alt etter ditt behov. Dette gjør det enkelt for deg å sammenligne bankene og betingelsene de tilbyr for å velge det beste alternativet. 

Tjenesten gjør det enkelt å sammenligne lånebetingelsene hos flere banker. Dette vil hjelpe deg å velge det beste og billigste lånet for ditt behov.

Det er anbefalt å sammenligne flere banker, men det er tidkrevende å orientere seg blant lånebetingelser og løsninger og å ta kontakt med hver enkelt bank. Tjenesten vår gjør det raskt og enkelt å motta og sammenligne tilbud. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet vårt (1-2 minutter).

Det er absolutt ingen skjulte kostnader. Tjenesten er 100% gratis og uforpliktende.

Du settes i kontakt med banker som tilbyr den typen lån eller tjeneste du etterspør. Disse vil gi deg uforpliktende tilbud tilpasset ditt behov sånn at du kan ta et veloverveid valg.

Banker ser på inntekt og utgifter, eksisterende gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger for å avgjøre hvor mye du kan låne. Om noen stiller som kausjonist eller medlåntaker, kan det gi deg mulighet for høyere lånesum. 

Trenger du ekstra penger raskt, kan forbrukslån være en god løsning. Med kort behandlingstid kan du ha penger på konto i løpet av få dager.

Hvis du har flere smålån og kredittgjeld, kan det være gunstig å samle alt i ett felles forbrukslån gjennom refinansiering. Det gir som regel bedre rentebetingelser og lavere kostnader.

Ja, du kan få billån uten egenkapital, men vær forberedt på høyere rente. Best rentebetingelser får du som oftest om du kan stille med egenkapital på 20 – 35%.

Refinansiering kan være løsningen på en uoversiktlig økonomi. 

Ved å opprette et nytt forbrukslån hvor du samler all eksisterende gjeld, slipper du å forholde deg til flere betalingsfrister hver måned. Lavere rente og færre gebyrer vil dessuten gjøre det mer lønnsomt. 

Har du boliglån, kan de lave rentene gjøre det lønnsomt å bake gjelda inn dette lånet.

Våre kontorer på Hadeland.