Om oss

Møt menneskene bak Lånfordeg.no og les hva vi håper å oppnå med hjemmesiden

Hvem er vi?

I skrivende stund består lånfordeg.no av seks ansatte. Vi har bakgrunn innen alt fra journalistikk og IT til finans. Mens noen av oss bygget opp kompetansen sin gjennom mangeårig og dedikert arbeid, har andre slitt skolebenken til de gikk ut med master. Fellesnevneren er en over gjennomsnittet sterk interesse for personlig økonomi. Ikke minst har vi et felles målsetning om å gjøre informasjon om lån lett tilgjengelig sånn at det blir enkelt å finne det beste lånet. 

Nedenfor kan du hilse på noen av oss.

Ønsker du å jobbe hos oss? Se våre ledige stillinger.

Simen Gundersen

Simen Gundersen

Bedriftsansvarlig

Simen Gundersen er bedriftsansvarlig i lånfordeg.no, og han er daglig i kontakt med banker, andre finansinstitusjoner, eksperter innen privatøkonomi og andre potensielle samarbeidspartnere.

Simen har selv bakgrunn innen forretningsutvikling og innovasjon. Sånn har han opparbeidet både mye kunnskap og et sterkt engasjement for lånemarkedet og finans generelt. Han brenner for å belyse lånemuligheter for ulike grupper og behov.

”Jeg ser at nordmenn kan tjene mye på å få et mer bevisst forhold til lån. Det handler om mer enn å få større kunnskap. Like viktig er det å lære seg å innta en mer aktiv rolle gjennom å sammenligne tilbud, forhandle om bedre betingelser og bytte lån når det lønner seg. Tiden da vi hadde samtlige lån samlet i samme bank gjennom tykt og tynt er over”. 

Spisskompetanse:

 • Bygge gode forretningsrelasjoner
 • Innovasjon

Ta kontakt med Simen på simen@lanfordeg.no.

André Mikalsen

André Mikalsen

Markedssjef

André Mikalsen er vår digitale markedssjef. Han jobber ustanselig for å sikre at kundene våre får gode digitale opplevelser på tvers av alle flater. Med lang erfaring innen utvikling og optimalisering av nettsider, SEO og markedsføring har han alt som trengs for å lykkes.

“Jeg har ansvar for å sørge for at nordmenn faktisk oppdager lånfordeg.no og at det er enkelt å navigere seg rundt på nettsiden. Hvis ikke har verken innholdet på siden eller tjenestene vi tilbyr mye verdi. Og som alle andre i lånfordeg.no, er min fremste drivkraft å bidra til at nordmenn handler smart når det gjelder lån”.

Spisskompetanse:

 • Bygging av nettsider
 • Digital markedsføring
 • SEO


Ta kontakt med André på andre@lanfordeg.no.

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Nettredaktør

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no

Vil du lese mer om Ingvild kan du lese mer om henne på forfattersiden.

Kjell Amund Bergheim

Kjell Amund Bergheim

Daglig leder

Kjell Amund Bergheim er daglig leder og primus motor for lånfordeg.no. På en vanlig arbeidsdag er han innom alt fra administrasjon til forretningsutvikling, og han har selv håndplukket teamet han omgir seg med.   

Et lite historisk tilbakeblikk: Da Kjell Amund skulle ta opp et større lån for noen år siden, endte han med en lite gunstig låneavtale. Tanken “hadde jeg bare visst” ble starten på lånfordeg.no. Målsetningen har vært den samme fra dag én: å tilby oppdatert, lett tilgjengelig informasjon og en enkel tjeneste for å sammenligne lån fra flere banker. 

“Det har vært en spennende reise å bygge lånfordeg.no fra idé til å bli en av landets største sammenligningstjenester innen lån. Men vi er fremdeles bare i starten, og jeg har store ambisjoner for veien videre”. 

Spisskompetanse: 

 • Forretningsutvikling 
 • Strategi
 • Teambygging

Ta kontakt med Kjell Amund på kab@lanfordeg.no.

Hovedkontoret vårt ligger på Jaren, en time utenfor Oslo, men vi har ansatte som jobber fra ulike steder i Norge. Det passer bra, siden lånfordeg.no tilbyr hjelp til kunder over det ganske land.

I tillegg til et knippe av engasjerte ansatte, jobber vi tett med eksperter innen bank, finans og privatøkonomi. De hjelper oss å holde oss faglig oppdaterte og kvalitetssikrer i tillegg innholdet på siden vår.

Videre er vi helt avhengige av vårt gode samarbeid med en rekke norske banker og finansaktører, for å hjelpe deg på veien til det beste lånet.

Kort oppsummert, dette bør du vite om oss:

 • Vi er blant de raskest voksende nettsidene i finansbransjen
 • Alt innhold på nettsiden kvalitetssikres før publisering
 • Nettsiden oppdateres jevnlig, og du kan alltid se dato for oppdateringen på alle artikler
 • Vi samarbeider med eksperter innen bank, finans og privatøkonomi
 • Lurer du på noe er det enkelt å komme i kontakt med oss
 • Vi er stolte over å hjelpe tusenvis av nordmenn hvert år finne det beste lånet for sin situasjon

Vår visjon

Vi ønsker å være den foretrukne nettsiden hvor nordmenn søker råd og får hjelp til å ta de beste valgene knyttet til lån, enten det gjelder boliglån, refinansiering, forbrukslån eller billån. Sånn vil vi bidra til at kundene våre får kontroll på sin personlige økonomi, mulighet til å spare penger og å realisere planer og drømmer.

Derfor jobber vi kontinuerlig og hver dag for å tilby informative artikler, videoer og svar. På siden vår kan du også finne praktiske lånekalkulatorer og siste nytt innen privatøkonomi.

Vi er her for å gi deg:

 • Oppdatert og lett tilgjengelig informasjon om alt innen lån
 • Nyttige tips til deg som skal ta opp eller allerede har et eller flere lån
 • Nyheter som du som har eller ønsker lån bør vite om
 • En rask og enkel måte å motta lånetilbud på fra flere norske banker

Hva andre sier om oss

Spot on for en førstegangskjøper som meg! God tilgjengelighet av all slags informasjon å finne her. 

Marie

Kontaktinformasjon

Lånfordeg.no eies av Kunder for deg AS
Org.nr. 926 303 600.

Ansvarlig for innholdet på denne nettsiden: Ingvild Aagre
Kontakt: ingvild@lanfordeg.no.

Telefon:
977 08 586

Adresse:
Mohagalia 1, 2770 Jaren

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av spørsmålene vi oftest får. Har du ytterligere spørsmål, kan du sende oss en e-post på hei@lanfordeg.no

 1. Velg lånet du ønsker

  Boliglån, refinansiering, forbrukslån eller noe annet? Velg lånetypen du ønsker å motta tilbud på.

 2. Svar på noen spørsmål
  Oppgi grunnleggende informasjon om deg (2-3 minutter).

 3. Motta det beste tilbudet 
  Motta det beste tilbudet blant alle bankene som konkurrerer om deg (helt gratis og uforpliktende).

 

Dette gjør det enkelt for deg å sikre deg det beste alternativet. 

Tjenesten gjør det enkelt for deg å finne det beste og billigste lånet for ditt behov. 

Det er anbefalt å sammenligne flere banker, men det er tidkrevende å orientere seg blant lånebetingelser og løsninger og å ta kontakt med hver enkelt bank. Ved hjelp av vårt samarbeid finner du raskt og enkelt det beste lånetilbudet blant flere norske banker for din situasjon. 

Det er absolutt ingen skjulte kostnader. Tjenesten er 100% gratis og uforpliktende.

Våre kontorer på Hadeland.