Om oss

Møt menneskene bak Lånfordeg.no og les hva vi håper å oppnå med hjemmesiden

Vår visjon

Vi ønsker å være den foretrukne nettsiden hvor nordmenn søker råd og får hjelp til å ta de beste valgene knyttet til lån, enten det gjelder boliglån, refinansiering, forbrukslån eller billån. Sånn vil vi bidra til at kundene våre får kontroll på sin personlige økonomi, mulighet til å spare penger og å realisere planer og drømmer.

Derfor jobber vi kontinuerlig og hver dag for å tilby informative artikler, videoer og svar. På siden vår kan du også finne praktiske lånekalkulatorer og siste nytt innen privatøkonomi.

Vi er her for å gi deg:

  • Oppdatert og lett tilgjengelig informasjon om alt innen lån
  • Nyttige tips til deg som skal ta opp eller allerede har et eller flere lån
  • Nyheter som du som har eller ønsker lån bør vite om
  • En rask og enkel måte å motta lånetilbud på fra flere norske banker

En tjeneste fra Zen Finans.

Våre samarbeidspartnere

Vårt nettverk av banker som vi samarbeider tett med kombinert med den lange erfaringen vi har fra privatmarkedet er noe du som kunde drar god nytte av.

Vi vil alltid yte den beste servicen du som kunde fortjener. Vårt mål er at du får den beste økonomiske løsningen som samtidig er 100% skreddersydd for din økonomi.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).