Fagbloggen

For deg som vil vite litt mer om lån, refinansiering, med mer. 

Velg kategori:

Ved å refinansiere forbruksgjeld kan du spare penger samtidig som du får en mer oversiktlig økonomi. Søk i dag og motta tilbud om refinansiering fra flere banker.
Det kan være titusener av kroner å spare på refinansiering av kredittkortgjeld. Les mer om fordelene, og søk enkelt om refinansiering av kredittkort her.
Refinansiering av gjeld uten sikkerhet kan være en enkel måte å spare mye penger på. Søk i dag, og få tilpassede tilbud fra flere banker.
Vi hjelper deg som ønsker forbrukslån på timen i gang. Prosessen er rask og enkel, og du kan låne mellom 5 000 kroner og 600 000 kroner.
Ønsker du lavere renter, færre gebyrer og bedre økonomisk oversikt? Se mulighetene dine og finn den billigste og beste refinansieringen av forbrukslån her.
Finn det beste og billigste lånet til oppussing. Få forbrukslån på mellom 5 000 - 600 000 kroner uten sikkerhet, eller se hvilke andre alternativer du har for å finansiere oppussingsprosjektet ditt.
I denne artikkelen får du en enkel definisjon på hva et forbrukslån er. Du kan også lese hvordan forbrukslånet fungerer og om rentesatsen for forbrukslån.
Denne artikkelen gir deg oppdatert informasjon om utviklingen av forbruksgjeld i Norge. Med tall fra juli 2021.
Mange lurer på om man arver gjeld etter foreldre eller andre arvelatere. Denne artikkelen gir deg svaret.
Vi hjelper deg å finne markedets beste og billigste ferielån. Få pengene på konto i løpet av få dager, og disponer lånet fritt etter eget ønske og behov.
Realiser drømmereisen med et reiselån på mellom 5 000 og 600 000 kroner. Rask og ukomplisert søknadsprosess, og lave renter.
Det er både raskt og enkelt å søke forbrukslån som pensjonist. Slik går du frem for å sikre deg det beste forbrukslånet på mellom 5 000 og 600 000 kroner.
Søk forbrukslån uten inntekt fra 5 000 til 600 000 kr. La bankene konkurrere om deg, og velg det billigste lånet.
Se mulighetene for forbrukslån uten kredittsjekk. Søk om forbrukslån hos flere banker samtidig via tjenesten vår, og velg det billigste og beste lånet.
Få bedre lånebetingelser ved å gå sammen om å søke forbrukslån. Send en enkel søknad og motta tilpassede tilbud fra flere banker, raskt og uforpliktende.
Spar penger ved å samle smålån og kredittkortgjeld i et nytt forbrukslån. Finn forbrukslån med lav rente for å betale gjeld på opptil 600 000 kroner via tjenesten vår, raskt og enkelt.
Få oversikt over fordeler og ulemper ved å bake forbrukslån inn i boliglån. Motta uforpliktende tilbud raskt og enkelt fra flere banker via tjenesten vår, og se hvor mye du kan spare på flytting av forbrukslånet ditt.
Ønsker du å søke om forbrukslån, men har betalingsanmerkning? Slik går du frem for å få innvilget forbrukslån fra 5 000 til 600 000 kroner.
Ser du etter forbrukslån med sikkerhet i bolig, bil eller hytte som har lav rente og rask utbetaling? La oss se på hvilke muligheter du har.
Få forbrukslån på dagen på mellom 5 000 – 600 000 kroner. Send inn én søknad og motta uforpliktende tilbud fra flere banker, raskt og enkelt. Praktisk de gangene du trenger å få pengene på kontoen kjapt, uansett årsak.
Få lån uten sikkerhet fra 5 000 til 600 000 kroner. Finn det billigste og beste lånet, og disponer pengene fritt etter eget ønske og behov.
Et finansieringsbevis er et skriftlig bevis fra banken på hvor mye penger du kan låne i forbindelse med boligkjøp. I denne artikkelen gir vi deg svar på de vanligste spørsmålene om finansieringsbevis.
Uansett om du drømmer om ei hytte på høyfjellet, et minihus i en summende kolonihage eller en ferieleilighet ved sjøen – et hyttelån kan hjelpe deg å realisere drømmen.
Plutselig kan du havne i en situasjon hvor du trenger penger – raskt. Det kan være at bilen har streiket, eller kanskje har det dukket opp en nå-eller-aldri-mulighet. Da er det godt å vite at det er mulig å få et lån, om ikke på minuttet, så i alle fall på dagen.
Det finnes flere billån på markedet, og det kan være store forskjeller i rentenivå og betingelser mellom lånene. Denne artikkelen gir en gjennomgang for deg som ønsker å søke billån – sånn at du kan finne det beste og billigste billånet etter dine behov.
Boliglån, hyttelån og billån er eksempler på lån med sikkerhet. Visste du at du også kan ta opp andre typer lån med sikkerhet i egne eiendeler? Denne artikkelen gir deg en innføring i hva lån med sikkerhet er og hvilke muligheter det gir.
Det er store summer involvert i et boligkjøp, og de aller fleste må låne en stor andel av den totale kjøpesummen. Selv små forskjeller i renter og priser på boliglånet kan bety mye for hva du må betale totalt. Det gjør det viktig å sammenligne flere boliglån på jakt etter det beste alternativet.
Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Faglig innhold er skrevet av vår nettredaktør, Ingvild Aagre, i samarbeid med eksperter innen bank, finans og privatøkonomi.