Fagbloggen

For deg som vil vite litt mer om lån, refinansiering, med mer. 

Få lån på dagen

Raske lån

Plutselig kan du havne i en situasjon hvor du trenger penger – raskt. Det kan være at bilen har streiket, eller kanskje har det dukket opp en nå-eller-aldri-mulighet. Da er det godt å vite at det er mulig å få et lån, om ikke på minuttet, så i alle fall på dagen.

Les Mer »
Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet er en måte å skaffe seg bedre lånebetingelser og oversikt over egen økonomi – uten at bolig eller annen eiendom stilles som pant. Kanskje er refinansiering av lån og gjeld til ett enkelt refinansieringslån en god løsning også for deg?

Les Mer »
Søke billån

Søke billån

Det finnes flere billån på markedet, og det kan være store forskjeller i rentenivå og betingelser mellom lånene. Denne artikkelen gir en gjennomgang for deg som ønsker å søke billån – sånn at du kan finne det beste og billigste billånet etter dine behov.

Les Mer »
Låne med sikkerhet

Lån med sikkerhet

Boliglån, hyttelån og billån er eksempler på lån med sikkerhet. Visste du at du også kan ta opp andre typer lån med sikkerhet i egne eiendeler? Denne artikkelen gir deg en innføring i hva lån med sikkerhet er og hvilke muligheter det gir.

Les Mer »
Sammenligning av boliglån

Sammenligne boliglån

Det er store summer involvert i et boligkjøp, og de aller fleste må låne en stor andel av den totale kjøpesummen. Selv små forskjeller i renter og priser på boliglånet kan bety mye for hva du må betale totalt. Det gjør det viktig å sammenligne flere boliglån på jakt etter det beste alternativet.

Les Mer »
Søke om forbrukslån

Søke om forbrukslån

Har du behov for ekstra penger raskt, kan et forbrukslån være løsningen for deg. Det kan også være gunstig å samle flere dyre smålån og gjeld i ett forbrukslån gjennom refinansiering. Uansett behov – å søke forbrukslån trenger verken å være vanskelig eller tidkrevende.

Les Mer »
Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet

Et lån uten sikkerhet betyr å ta opp lån uten å stille egne eiendeler som sikkerhet. Slike lån er karakterisert av relativt høy rente, kort nedbetalingstid og rask behandlingstid. Forbrukslån, kredittkortlån og kjøp med delbetaling er eksempler på lån uten sikkerhet.

Les Mer »