Fagbloggen

For deg som vil vite litt mer om lån, refinansiering, med mer. 

Forbrukslån på dagen

Forbrukslån på dagen

Vi kan alle havne i en situasjon hvor vi trenger penger raskt. Det kan være at bilen har streiket eller at det har dukket opp en nå-eller-aldri-mulighet. Da er det godt å vite at det kan være mulig å få et forbrukslån på dagen.

Les Mer »
Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet

Få lån uten sikkerhet fra 10 000 til 600 000 kroner. Finn det billigste og beste lånet, og disponer pengene fritt etter eget ønske og behov.

Les Mer »
Få lån på dagen

Raske lån

Plutselig kan du havne i en situasjon hvor du trenger penger – raskt. Det kan være at bilen har streiket, eller kanskje har det dukket opp en nå-eller-aldri-mulighet. Da er det godt å vite at det er mulig å få et lån, om ikke på minuttet, så i alle fall på dagen.

Les Mer »
Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet er en måte å skaffe seg bedre lånebetingelser og oversikt over egen økonomi – uten at bolig eller annen eiendom stilles som pant. Kanskje er refinansiering av lån og gjeld til ett enkelt refinansieringslån en god løsning også for deg?

Les Mer »
Søke billån

Søke billån

Det finnes flere billån på markedet, og det kan være store forskjeller i rentenivå og betingelser mellom lånene. Denne artikkelen gir en gjennomgang for deg som ønsker å søke billån – sånn at du kan finne det beste og billigste billånet etter dine behov.

Les Mer »
Låne med sikkerhet

Lån med sikkerhet

Boliglån, hyttelån og billån er eksempler på lån med sikkerhet. Visste du at du også kan ta opp andre typer lån med sikkerhet i egne eiendeler? Denne artikkelen gir deg en innføring i hva lån med sikkerhet er og hvilke muligheter det gir.

Les Mer »
Sammenligning av boliglån

Sammenligne boliglån

Det er store summer involvert i et boligkjøp, og de aller fleste må låne en stor andel av den totale kjøpesummen. Selv små forskjeller i renter og priser på boliglånet kan bety mye for hva du må betale totalt. Det gjør det viktig å sammenligne flere boliglån på jakt etter det beste alternativet.

Les Mer »
Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Faglig innhold er skrevet av vår nettredaktør, Ingvild Aagre, i samarbeid med eksperter innen bank, finans og privatøkonomi.