Forbrukslån på timen

Forbrukslån på timen

Vi hjelper deg som ønsker forbrukslån på timen i gang. Prosessen er rask og enkel, og du kan låne mellom 5 000 kroner og 600 000 kroner.

Innhold

Kan jeg få innvilget forbrukslån på timen?

Det er fullt mulig å få innvilget forbrukslån på timen. Faktisk kan du få innvilget lånet på få minutter.

Gode digitale løsninger gjør prosessen med å søke om forbrukslån både enkel og effektiv:

Kan jeg motta forbrukslån på timen?

Det er mulig å motta forbrukslån på under en time, i form av at pengene er tilgjengelig på kontoen din under én time etter at du søker. For å motta forbrukslån på timen må riktignok alle forhold ligge til rette for det.

Hvordan øke sjansen for å få forbrukslån på timen?

For å få forbrukslån på timen bør du passe på følgende:

  • Søk på hverdager, helst første halvdel av arbeidsdagen. Transaksjoner mellom ulike banker skjer til noen få, fastsatte tidspunkter, og siste transaksjon gjennomføres før klokken 16.
  • Bruk tjenesten vår for å komme i kontakt med flere aktuelle banker. Da ser du raskt hvilke banker som svarer raskt og samtidig tilbyr deg en god låneavtale. 
  • Sørg for at all informasjonen i lånesøknaden stemmer. Ved feil informasjon blir en saksbehandler nødt til å se på saken manuelt, noe som vil ta lenger tid. 
  • Vær forberedt på at du kan bli spurt om å sende ekstra dokumentasjon. Det kan blant annet være lurt å ha klar en elektronisk versjon av de siste tre lønnsslippene. 
  • Benytt BankID når du ønsker å signere en låneavtale.
Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

Kommersielt samarbeid med Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).