Forbrukslån på timen

Forbrukslån på timen

Vi hjelper deg som ønsker forbrukslån på timen i gang. Prosessen er rask og enkel, og du kan låne mellom 5 000 kroner og 600 000 kroner.

Innhold

Kan jeg få innvilget forbrukslån på timen?

Det er fullt mulig å få innvilget forbrukslån på timen. Faktisk kan du få innvilget lånet på få minutter.

Gode digitale løsninger gjør prosessen med å søke om forbrukslån både enkel og effektiv:

Kan jeg motta forbrukslån på timen?

Det er mulig å motta forbrukslån på under en time, i form av at pengene er tilgjengelig på kontoen din under én time etter at du søker. For å motta forbrukslån på timen må riktignok alle forhold ligge til rette for det.

Hvordan øke sjansen for å få forbrukslån på timen?

For å få forbrukslån på timen bør du passe på følgende:

  • Søk på hverdager, helst første halvdel av arbeidsdagen. Transaksjoner mellom ulike banker skjer til noen få, fastsatte tidspunkter, og siste transaksjon gjennomføres før klokken 16.
  • Bruk tjenesten vår for å komme i kontakt med flere aktuelle banker. Da ser du raskt hvilke banker som svarer raskt og samtidig tilbyr deg en god låneavtale. 
  • Sørg for at all informasjonen i lånesøknaden stemmer. Ved feil informasjon blir en saksbehandler nødt til å se på saken manuelt, noe som vil ta lenger tid. 
  • Vær forberedt på at du kan bli spurt om å sende ekstra dokumentasjon. Det kan blant annet være lurt å ha klar en elektronisk versjon av de siste tre lønnsslippene. 
  • Benytt BankID når du ønsker å signere en låneavtale.
Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.