Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre:
Komplett økonomioversikt for studenter.

Undersøkelse: Nesten 1 av 4 unge vet ikke forskjellen på nominell og effektiv rente.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Bilforsikring med betalingsanmerkning

Bilforsikring med betalingsanmerkning

Å få bilforsikring kan være vanskelig hvis du har betalingsanmerkninger på kredittrapporten din. Betalingsanmerkninger er tilfeller av ubetalt gjeld som vises på kredittrapporten din og

Les Mer »
Hvordan stoppe inkasso

Hvordan stoppe inkasso?

Mange nordmenn sliter med inkasso og påfølgende betalingsanmerkninger. Hvordan kan du stoppe inkasso, og få økonomien på rett kjøl igjen? Her ser vi nærmere på tre ulike løsninger du kan vurdere.

Fyll ut skjemaet på denne siden, og få hjelp til å stoppe inkassosaken.

Les Mer »
Hvordan bli kvitt betalingsanmerkning

Hvordan bli kvitt betalingsanmerkning?

Det er ikke uvanlig å ha en eller flere betalingsanmerkninger, men det kan ofte by på problemer når man skal ha lån, forsikring eller andre tjenester. Sjekk hvordan du kan fjerne betalingsanmerkningene og får tilbake kontroll på økonomien din.

Les Mer »
Boliglån med betalingsanmerkning

Boliglån med betalingsanmerkning – gratis hjelp

Boliglån med betalingsanmerkning blir ikke innvilget hos de fleste tradisjonelle banker, da risikoen anses for å være høy. Det finnes likevel alternativer, og i noen tilfeller kan du få boliglån innvilget, selv om du har betalingsanmerkning.

Les Mer »
Hva er påleggstrekk

Hva er påleggstrekk?

Påleggstrekk eller utleggstrekk er et annet ord for lønnstrekk, og er noe du kan få om du har krav som ikke har blitt betalt frivillig.

Les Mer »

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).