Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen privatøkonomi og eiendomsmarkedet. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild kan skilte med fire år med innholdsproduksjon og en master med fordypning i økonomisk antropologi. Hun har skrevet om privatøkonomi, bolig og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun deler jevnlig meningene sine om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er den glødende interessen for nordmenns forhold til lån.

”Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Gjennom studier, research og tekstproduksjon har jeg opparbeidet en kunnskapsbase jeg ønsker å dele med deg som bruker lånfordeg.no”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Eiendomsmarkedet
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Forbrukslån på dagen

Forbrukslån på dagen

Vi kan alle havne i en situasjon hvor vi trenger penger raskt. Det kan være at bilen har streiket eller at det har dukket opp en nå-eller-aldri-mulighet. Da er det godt å vite at det kan være mulig å få et forbrukslån på dagen.

Les Mer »
Lån uten sikkerhet

Lån uten sikkerhet

Få lån uten sikkerhet fra 10 000 til 600 000 kroner. Finn det billigste og beste lånet, og disponer pengene fritt etter eget ønske og behov.

Les Mer »
Få lån på dagen

Raske lån

Plutselig kan du havne i en situasjon hvor du trenger penger – raskt. Det kan være at bilen har streiket, eller kanskje har det dukket opp en nå-eller-aldri-mulighet. Da er det godt å vite at det er mulig å få et lån, om ikke på minuttet, så i alle fall på dagen.

Les Mer »
Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet er en måte å skaffe seg bedre lånebetingelser og oversikt over egen økonomi – uten at bolig eller annen eiendom stilles som pant. Kanskje er refinansiering av lån og gjeld til ett enkelt refinansieringslån en god løsning også for deg?

Les Mer »
Søke billån

Søke billån

Det finnes flere billån på markedet, og det kan være store forskjeller i rentenivå og betingelser mellom lånene. Denne artikkelen gir en gjennomgang for deg som ønsker å søke billån – sånn at du kan finne det beste og billigste billånet etter dine behov.

Les Mer »
Låne med sikkerhet

Lån med sikkerhet

Boliglån, hyttelån og billån er eksempler på lån med sikkerhet. Visste du at du også kan ta opp andre typer lån med sikkerhet i egne eiendeler? Denne artikkelen gir deg en innføring i hva lån med sikkerhet er og hvilke muligheter det gir.

Les Mer »
Sammenligning av boliglån

Sammenligne boliglån

Det er store summer involvert i et boligkjøp, og de aller fleste må låne en stor andel av den totale kjøpesummen. Selv små forskjeller i renter og priser på boliglånet kan bety mye for hva du må betale totalt. Det gjør det viktig å sammenligne flere boliglån på jakt etter det beste alternativet.

Les Mer »
Hvordan refinansiere

Hvorfor og hvordan refinansiere lån

Refinansiering betyr å gjøre endringer på lån og gjeld du allerede har. Som regel vil refinansiering være økonomisk gunstig, og samtidig vil det gi deg bedre oversikt over egen økonomi.

Les Mer »