Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre: Komplett økonomioversikt for studenter.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Refinansiere forbruksgjeld

Refinansiere forbruksgjeld

Ved å refinansiere forbruksgjeld kan du spare penger samtidig som du får en mer oversiktlig økonomi. Søk i dag og motta tilbud om refinansiering fra flere banker.

Les Mer »
Forbrukslån på timen

Forbrukslån på timen

Vi hjelper deg som ønsker forbrukslån på timen i gang. Prosessen er rask og enkel, og du kan låne mellom 5 000 kroner og 600 000 kroner.

Les Mer »
Refinansiere forbrukslån

Refinansiere forbrukslån

Ønsker du lavere renter, færre gebyrer og bedre økonomisk oversikt? Se mulighetene dine og finn den billigste og beste refinansieringen av forbrukslån her.

Les Mer »
Lån til oppussing

Lån til oppussing

Finn det beste og billigste lånet til oppussing. Få forbrukslån på mellom 5 000 – 600 000 kroner uten sikkerhet, eller se hvilke andre alternativer du har for å finansiere oppussingsprosjektet ditt.

Les Mer »
Hva er forbrukslån

Hva er forbrukslån?

I denne artikkelen får du en enkel definisjon på hva et forbrukslån er. Du kan også lese hvordan forbrukslånet fungerer og om rentesatsen for forbrukslån.

Les Mer »