Refinansiering av kredittkort

Refinansiering av kredittkort

Det kan være titusener av kroner å spare på refinansiering av kredittkortgjeld. Les mer om fordelene, og søk enkelt om refinansiering av kredittkort her.

Innhold

Refinansiering kredittkort

Refinansiering av kredittkort betyr å ta opp et nytt og billigere lån for å bli kvitt eksisterende kredittkortgjeld. Banken du refinansierer gjennom vil opprette et nytt lån og deretter innfri gjelden du har hos andre banker. Har du annen dyr gjeld i tillegg, som små forbrukslån, kan denne refinansieres sammen med kredittkortgjelden.

Refinansiering av kredittkortgjeld i korte trekk:

  • Du kan låne opptil 600 000 kroner
  • Maks nedbetalingstid er 15 år
  • Renten på det nye lånet settes individuelt

3 fordeler med refinansiering av kredittkortgjeld

1. Lavere rente 

Kredittkort har en gjennomsnittlig rente på rundt 25%, mens renten ved refinansiering av kredittkortgjeld er på 12-13 prosent i gjennomsnitt. Med en ny og lavere rente kan du spare titusener av kroner.

2. En tydelig nedbetalingsplan 

For kredittkortgjeld finnes det ingen nedbetalingsplan, og for mange kan det være vanskelig å strukturere tilbakebetalingen av gjelden. Ved refinansiering av kredittkortgjeld får du en tydelig nedbetalingsplan som viser hvor mye du skal betale hver måned. 

3. Bedre kontroll 

Når du har all gjelden samlet på ett sted, er det enklere å holde oversikt over egen økonomi. I tillegg trenger du bare å forholde deg til én bank om du skulle ha behov for veiledning eller hjelp.

Så mye kan du spare på refinansiering av kredittkortgjeld

Nåværende kredittkortgjeld: 150 000 
Nedbetalingstid:  5 år

Kredittkortrente:
26,5%*  
Rente ved refinansiering: 12,9%*

Så mye sparer du totalt: 67 819 kr
Så mye sparer du pr/mnd: 1 130 kr

I dette eksempelet vil du altså spare nesten 70 000 kroner på refinansiering av kredittkortgjelden i et nytt lån.

* Gjennomsnittlige renter regnet ut basert på tall fra Finansportalen.

Kredittkort refinansiering - slik søker du

For å sikre deg beste refinansiering av kredittkort er det viktig å sammenligne flere lånetilbud. Ved å fylle ut vår lånesøknad vil du i praksis søke om refinansiering av kredittkortgjeld hos mange banker samtidig. Det gjør det mulig å finne en bank som tilbyr refinansiering av kredittkort med lav rente før du inngår en bindende avtale.

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.