Refinansiering med betalingsanmerkning

Refinansiering med betalingsanmerkning

Innhold

Refinansiering kan gi fordeler som lavere rente, færre gebyrer og bedre økonomisk kontroll. Søk enkelt om refinansiering med betalingsanmerkning her og motta tilbud fra flere banker.

Når er refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning lurt?

Refinansiering med betalingsanmerkning kan være lurt når:

  • du har dyr gjeld, som kredittkortgjeld og små forbrukslån, og
  • du har én eller flere betalingsanmerkninger

Gjennom refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning kan du erstatte den dyre gjelden med et rimeligere lån. Med lavere renter og færre månedlige gebyrer kan du spare god penger på refinansieringen. Samtidig kan du bli kvitt betalingsanmerkningen ved å innfri pengekravet. Dette vil gi deg større frihet, blant annet til å ta opp nye lån og refinansiere gjeld i fremtiden.

Refinansiering betalingsanmerkning - slik søker du

Flere lurer på om refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning uten sikkerhet er mulig. Vi samarbeider med flere banker som har spesialisert seg på å gi lån til personer med betalingsanmerkning, både for de med og uten sikkerhet.

Du kan enkelt søke om refinansiering ved å fylle ut skjemaet vår. Da blir du kontaktet av aktuelle banker med konkrete tilbud om refinansiering med betalingsanmerkning.

Hva kreves for å få refinansiering med betalingsanmerkning?

Har du betalingsanmerkning, må du stille bolig med ledig kapasitet som sikkerhet for å få refinansiering. Ledig kapasitet innebærer at boliglånet ditt er lavere enn 85% av boligens verdi. I tillegg vil banken være opptatt av å sjekke betalingsevnen din, i form av skattepliktig inntekt.

Send inn en gratis og uforpliktende søknad for å se mulighetene dine for refinansiering hos ulike banker.

Er refinansiering med betalingsanmerkning uten sikkerhet mulig?

Det er mange som lurer på om refinansiering uten sikkerhet med betalingsanmerkning er mulig. Per dags dato er det ikke mulig med refinansiering av gjeld med betalingsanmerkning uten sikkerhet. Grunnen er at en betalingsanmerkning indikerer at du ikke har betalt for noe som avtalt og fremdeles skylder penger. Det gjør at banken vurderer risikoen ved refinansiering uten sikkerhet med betalingsanmerkning som for stor.

Har du ikke bolig du kan stille som sikkerhet? Da bør du fokusere på å bli kvitt betalingsanmerkningen så fort som mulig. Så snart du tilbakebetaler pengene du skylder, slettes betalingsanmerkningen og du kan enkelt søke om refinansiering uten sikkerhet igjen.

Hvordan fungerer refinansiering med betalingsanmerkning?

Ved refinansiering med betalingsanmerkning opprettes det et nytt lån som er like stort som gjelden du vil refinansiere. Når lånet er opprettet, innfrir banken den gamle gjelden din, inkludert betalingsanmerkningen, dersom dette er del av avtalen. Du sitter da igjen med ett felles og billigere lån og bedre økonomisk oversikt.

Renteeksempel 

Rente varierer og settes individuelt.

Eksempel boliglån: Nominell rente fra 5,85 %, effektiv rente 6,11 %, 2 mill. over 25 år, Totalt: 3.492.400,-.

Eksempel omstartslån: Nominell rente 7,25%. Effektiv rente 7,68% ved lån på 2 mill. over 25 år. Kostnad: kr 2 379 341,- Totalt: kr 4 379 341,-

Eksempel forbrukslån: Nedbetalingstiden er 1-15 år, 5 år om du ikke skal refinansiere. Nominell rente varierer fra 6,9 % til 23,4 %. Effektiv rente varierer fra 8,19 % til 49,92 %, dermed kan det være mye penger på spare. Eksempel: kr. 100000/5 år, nom. rente 11.70%, eff. rente 14.13%, etabl.geb. kr. 990. kost 37412. totalt kr. 137412.

Få hjelp av en personlig kundeveileder

En tjeneste fra Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).