Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering uten sikkerhet

Refinansiering av gjeld uten sikkerhet kan være en enkel måte å spare mye penger på. Søk i dag, og få tilpassede tilbud fra flere banker.

Innhold

Når lønner refinansiering av gjeld uten sikkerhet seg?

Å refinansiere uten sikkerhet lønner seg når:

Med å refinansiere uten sikkerhet erstatter du den dyre gjelden med et nytt, felles lån. Dette vil gi deg flere fordeler.

Først og fremst kan du forvente lavere rente. I tillegg får du én faktura å forholde deg til i stedet for flere. Det betyr at du kun betaler ett månedsgebyr og dermed sparer enda mer penger. Som en bonus vil en enkelt faktura gi bedre oversikt over egen økonomi.

Hvordan fungerer refinansiering uten sikkerhet?

Refinansiering uten sikkerhet handler om å samle dyr gjeld til ett felles lån. Rent praktisk vil banken opprette et nytt lån og deretter tilbakebetale andre låntakere det du skylder dem. Det nye lånet tas opp uten å stille bolig eller andre eiendeler som sikkerhet. Dette er grunnen til at denne typen refinansiering kalles “refinansiering uten sikkerhet”.

Greit å vite om refinansiering uten sikkerhet i bolig:

  • Det nye lånet kan ikke være større enn gjelden du ønsker å innfri. Har du kredittkortgjeld og små forbrukslån på til sammen 250 000 kroner, kan du altså få et tilsvarende stort lån ved refinansiering uten sikkerhet.
  • Det er mulig å låne maksimalt 600 000 kroner ved refinansiering av gjeld uten sikkerhet.
  • Ved refinansiering kan du få en nedbetalingstid på opptil 15 år

Slik får du refinansiering av lån uten sikkerhet

Det er både raskt og enkelt å søke om refinansiering uten sikkerhet. Det trenger ikke ta mer enn noen få timer fra du søker til du får innvilget et lån for refinansiering. 

Slik går du frem, steg for steg, for å få refinansiering uten sikkerhet: 

  • Skaff deg oversikt over akkurat hvor mye du ønsker å refinansiere og hvor nåværende gjeld er plassert
  • Send en lånesøknad ved å fylle ut det enkle skjemaet vårt
  • Sammenlign tilbudene du mottar fra flere banker, og vurder om du ønsker å inngå avtale med en av disse
  • Når du signerer avtale om refinansiering uten sikkerhet, vil banken opprette et nytt lån for deg og tilbakebetale det du skylder andre långivere
Ingvild Aagre

Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Ingvild skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.