Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre: Komplett økonomioversikt for studenter.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Forbrukslån til å betale gjeld

Forbrukslån til å betale gjeld

Spar penger ved å samle smålån og kredittkortgjeld i et nytt forbrukslån. Finn forbrukslån med lav rente for å betale gjeld på opptil 600 000 kroner via tjenesten vår, raskt og enkelt.

Les Mer »
Burde man bake forbrukslån inn i boliglån

Burde man bake forbrukslån inn i boliglån?

Få oversikt over fordeler og ulemper ved å bake forbrukslån inn i boliglån. Motta uforpliktende tilbud raskt og enkelt fra flere banker via tjenesten vår, og se hvor mye du kan spare på flytting av forbrukslånet ditt.

Les Mer »
Forbrukslån på dagen

Forbrukslån på dagen

Få forbrukslån på dagen på mellom 5 000 – 600 000 kroner. Send inn én søknad og motta uforpliktende tilbud fra flere banker, raskt og enkelt. Praktisk de gangene du trenger å få pengene på kontoen kjapt, uansett årsak.

Les Mer »