Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre:
Komplett økonomioversikt for studenter.

Undersøkelse: Nesten 1 av 4 unge vet ikke forskjellen på nominell og effektiv rente.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

Hvordan stoppe tvangssalg

Hvordan stoppe tvangssalg av bolig?

Du kan i mange tilfeller unngå tvangssalg av bolig dersom du handler raskt. Den kanskje vanligste løsningen er refinansiering med sikkerhet. Det finnes imidlertid også andre løsninger.

Les Mer »
Får jeg betalingsanmerkning fra namsmann?

Får jeg betalingsanmerkning fra namsmann?

Om du er i dialog med namsmannen, har du med andre ord mest sannsynlig økonomiske utfordringer – som gjeld du ikke greier å betjene. Mange lurer derfor på om man kan få betalingsanmerkning fra namsmann. Det korte svaret på dette er «ja».

Les Mer »
Hvordan stoppe lønnstrekk hos namsmannen

Hvordan stoppe lønnstrekk?

Hvor mye kan namsmannen trekke i lønn, og hvor lenge kan trekket foregå? Dette skal vi nå se nærmere på. Vi skal også forklare deg hvordan man kan stoppe lønnstrekk namsmannen har igangsatt.

Les Mer »
Kan namsmannen slette gjeld

Kan namsmannen slette gjeld?

Kan namsmannen slette gjeld, slik at du blir kvitt de utestående kravene en gang for alle? Hovedregelen er at du må betale tilbake pengene du skylder, men i noen tilfeller er det mulig å få slettet eller redusert noe av gjelden.

Les Mer »

Få hjelp av en personlig kundeveileder

Kommersielt samarbeid med Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).