Ingvild Aagre

Ingvild Aagre er vår nettredaktør og har spisskompetanse innen lån og privatøkonomi. Hun skriver artiklene på lånfordeg.no og samarbeider tett med fageksperter for å sikre at innholdet til enhver tid er oppdatert og informativt.

Ingvild har fra tidlig alder vært interessert i økonomi og har derfor sørget for å tilegne seg oversikt og informasjon om temaet. Videre kan hun skilte en master med fordypning i økonomisk antropologi, studier via Cambridge University og fire år med innholdsproduksjon.

Hun har skrevet om privatøkonomi og lån for store aviser og magasiner i både inn- og utland, og hun har flere ganger delt synspunkter om relaterte spørsmål i debattinnlegg.

Den sterkeste drivkraften er en glødende interesse for nordmenns forhold til lån.

“Jeg har alltid vært opptatt av hvordan økonomien påvirker oss som individer og samfunn. Studier, research og tekstproduksjon har gitt meg en innsikt i feltet, som jeg i samarbeid med fageksperter ønsker å videreformidle til deg som bruker Lån for deg”.

Spisskompetanse:

  • Privatøkonomi
  • Lån
  • Tekstproduksjon


Ta kontakt med Ingvild på ingvild@lanfordeg.no.
Vil du lese mer om oss og de som jobber her kan du gjøre dette her.

Spesialsaker av Ingvild Aagre:
Komplett økonomioversikt for studenter.

Undersøkelse: Nesten 1 av 4 unge vet ikke forskjellen på nominell og effektiv rente.

Artikler skrevet av Ingvild Aagre

SMS lån på dagen

SMS lån på dagen

Få oversikt over mulighetene som finnes når det kommer til SMS lån på dagen, og søk lån hos en rekke banker automatisk.

Les Mer »
Smålån på dagen

Smålån på dagen

Mange ønsker seg et smålån på dagen dersom de har utgifter som haster. Vi gir deg oversikt over lånemulighetene dine, og lar deg søke om smålån samme dag gjennom flere banker på en gang.

Les Mer »
Samle smålån

Samle smålån

Det å samle smålån kan spare deg for mye penger hver eneste måned. Vi gir deg oversikt over hvordan du kan samle dyre smålån, og hjelper deg søke om å samle smålån hos flere banker automatisk.

Les Mer »
Smålån

Smålån

Dersom du har behov for å låne et mindre pengebeløp, kan et smålån være løsningen for deg. Her får du oversikt over hva smålån uten sikkerhet er, og hvordan du kan søke om små lån hos flere banker samtidig.

Les Mer »
SMS lån uten kredittsjekk

SMS lån uten kredittsjekk

Et SMS lån uten kredittsjekk er gjerne ønskelig blant personer som sliter med betalingsproblemer eller inkassosaker. Vi viser deg hvilke muligheter som finnes, og hvordan du eventuelt finner det beste tilbudet.

Les Mer »
SMS lån på minuttet

SMS lån på minuttet

Hvis du har et plutselig behov for penger, kan det hende at du leter etter et SMS lån på minuttet. Vi forklarer deg hva dette konseptet går ut på, hvorvidt SMS lån på minuttet tilbys i Norge og hvordan du kan søke om lån hos flere banker.

Les Mer »
SMS lån

SMS lån

Dersom det har dukket opp uforutsette utgifter som skal dekkes, har du kanskje vurdert et SMS lån. Her forklarer vi hva denne låneformen går ut på, og om det i det hele tatt finnes lån på SMS i Norge.

Les Mer »
Betalingsanmerkning

Betalingsanmerkning

Vi går gjennom alt du må vite om betalingsanmerkning. Finn ut hvordan du sjekker om du har betalingsanmerkning, hva slags lån du kan søke om du har betalingsanmerkning og hvordan du kan bli kvitt anmerkningen på enklest mulig vis.

Les Mer »
Lån med inkasso

Lån med inkasso

Dersom du har en inkassosak kan det være utfordrende å finne en bank som innvilger lån og økonomisk hjelp. Vi viser deg hvordan du kan få lån med inkasso, og lar deg søke om lån med inkasso hos flere banker.

Les Mer »
Lån med betalingsanmerkning

Lån med betalingsanmerkning

Det er mulig å få lån selv om man har betalingsanmerkning. Det er dog ikke alle banker som tilbyr dette. Vi forklarer deg hvordan du kan få lån med anmerkning, og gjør det enkelt for deg å søke hos banker som gir lån med betalingsanmerkning.

Les Mer »

Få hjelp av en personlig kundeveileder

Kommersielt samarbeid med Zen Finans

Usikker på hva det beste lånet er for din situasjon eller hvor mye du kan låne? Få gratis og uforpliktende rådgivning fra vår samarbeidspartner Zen Finans ved å legge igjen din kontaktinformasjon nedenfor.

Du blir oppringt av Zen Finans så fort som mulig, normalt innen 5-10 minutter (hverdager).